HOSTED EXCHANGE.

Professionele exchange e-maildienst in de cloud

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange voor degene die geen eigen Exchange mailserver wil draaien. Dit scheelt namelijk enorme kosten. De dienst wordt in de cloud van Microsoft gehost op Europese servers. Met Exchange kan je onder andere gebruik maken van de volgende diensten: e-mail, contactpersonen, taken en notities. Ook kan je mailboxen en agenda’s delen met andere gebruikers. Verder worden alle diensten direct gesynchroniseerd met alle verschillende apparaten die je gebruikt.

Voordelen Microsoft Exchange

Exchange Online Protection
Met Exchange Online Protection wordt elke e-mailbox beveiligd. Een realtime spamfilter, antivirus en malware beveiliging voorkomen bedreigingen. Daarnaast heb je tijdens en na noodgevallen altijd toegang tot je e-mail.

Betrouwbaar
Redundante servers met eersteklas nood herstelmogelijkheden. Dat is waar Micrsoft Exchange op draait. Een team van beveiligingexperts zijn dag en nacht bezig om de software te bewaken, zodat jouw gegevens beschermd blijven. Daarnaast profiteer je van een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA (Service Level Agreement) met financiële garantie. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over de beschikbaarheid van je e-mail.

Outlook Web
Door de handige browserversie van Outlook, mis je geen belangrijke e-mails. Open simpelweg je internetbrowser en bekijk je e-mails en bijlagen direct in de web interface.

Gebruiksvriendelijk
Het werken met Microsoft Exchange is erg eenvoudig en het onderhouden kost weinig moeite door de automatische patches. Daarnaast heb je natuurlijk, ongeacht waar je bent, toegang tot je agenda, e-mail en contactpersonen in je internetbrowser en mobiele apparaten.

hosted exchange

INTERESSE
IN HOSTED EXCHANGE?

NEEM CONTACT OP