IDENTITY & PRIVACY.

Beveilig de identiteit van uw gebruikers en de privacy van uw klanten

De digitale transformatie zorgt voor uitdagingen op het gebied van het beveiligen en garanderen van identiteit en privacy. Uw werknemers, partners en leveranciers verwachten een veilige toegang tot uw bedrijfsapplicaties en – netwerken. En u wilt ook zeker zijn van de identiteit van de gebruikers die daarop inloggen.

Aan de andere kant verwachten klanten, burgers of patiënten die bij u inloggen of hun (persoons)gegevens achterlaten ook dat u hier op de juiste manier mee omgaat en ze op de juiste manier beveiligt, zodat hun privacy beschermd blijft. Sterker nog: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, ook wel GDPR genoemd) verplicht u hiertoe.

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want cybercriminelen weten ook hoe waardevol digitale identiteiten en privacygevoelige informatie zijn. Daarom zijn gebruikersnamen, wachtwoorden en andere privacygevoelige gegevens steeds vaker een doelwit. En dit kan verregaande gevolgen hebben voor uw organisatie. Zo kunnen datalekken leiden tot forse boetes en speelt een lakse houding ten opzichte van privacy identiteitsfraude in de hand. Dit schaadt weer het vertrouwen in digitaal zakendoen en kan leiden tot reputatieschade.

Bij Grip op IT kennen we deze uitdagingen en bieden we passende oplossingen om deze te lijf te gaan. Zowel op het gebied van identity als privacy. Ontdek onze mogelijkheden.

INTERESSE
IN ONZE IDENTITY & PRIVACY OPLOSSINGEN?

NEEM CONTACT OP