IT SECURITY.

Grip op IT is dé ICT-securityspecialist die organisaties in de publieke en private sector voorziet van IT-beveiligingsoplossingen en –diensten, ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. Al onze betrokken security-professionals lossen bij Grip op IT elke dag complexe ICT-security vraagstukken op.

Security strategy

Identificeert beveiligingsrisico's en beveiligingsmaatregelen en brengt deze permanent onder besturing

Security strategy

Uw organisatie bestaat uit mensen en middelen die dagelijks bijdragen aan uw onderneming. Waar het de inzet van digitale middelen betreft zijn de risico’s legio en dient u waarschijnlijk aan wet- en regelgeving te voldoen. Hoe brengt u de risico’s in kaart, hoe vertaalt u wet- en regelgeving in beleid en hoe brengt u dit onder besturing? Security Strategy helpt uw organisatie bij deze vraagstukken.

Workspace security

Beschermt uw bedrijfsmedewerkers en systemen tegen malware/ransomware, spam, phishing en internetdreigingen

Workspace security

Uw medewerkers willen graag aan de slag en u wilt dat ook. Zij dienen echter wel veilig digitaal te kunnen werken. Vele gebruikersapparaten worden dagelijks ingezet en uw medewerkers hebben continu contact met de buitenwereld. Dit introduceert risico’s. Workspace Security beschermt uw gebruikersapparaten tegen digitale dreigingen en zorgt voor veilige toegang tot internet en e-mail.

Application security

Beschermt uw bedrijfsapplicaties tegen ongeautoriseerde toegang, oneigenlijk gebruik/fraude en internetdreigingen

Application security

Uw organisatie heeft verschillende webapplicaties in gebruik. Deze zijn actief in uw datacenters of in de publieke cloud en zijn veelal verbonden met het internet. Helaas vormen webapplicaties vaak een zwakke plek indien onvoldoende beveiligd. Application Security beschermt uw webapplicaties tegen cyberaanvallen en waarborgt de beschikbaarheid en de toegankelijkheid voor uw gebruikers.

Security assessment

Signaleert tekortkomingen in uw informatiebeveiliging en test uw weerbaarheid tegen dreigingen

Security assessment

Een enkele kwetsbaarheid is al voldoende om uw organisatie te ontwrichten en een fout is al snel gemaakt. Daarbij rijst de vraag of uw beveiligingsbeleid goed tot uiting komt en of uw personeel dit voldoende naleeft. Security Assessment toetst de kwetsbaarheid van uw ICT-infrastructuren, het risicobewustzijn van uw medewerkers en de digitale weerbaarheid van uw organisatie in de praktijk.

Security design

Identificeert beveiligingstechnologieën en beveiligingsstandaarden en borgt deze in een beveiligingsarchitectuur

Security design

Uw organisatie bestaat uit mensen en middelen die dagelijks bijdragen aan uw onderneming. Waar het de inzet van digitale middelen betreft zijn de risico’s legio en dient u waarschijnlijk aan wet- en regelgeving te voldoen. Hoe brengt u de risico’s in kaart, hoe vertaalt u wet- en regelgeving in beleid en hoe brengt u dit onder besturing? Security Strategy helpt uw organisatie bij deze vraagstukken.

Network security

Beschermt uw bedrijfsnetwerken en systemen tegen ongeautoriseerde toegang en internetdreigingen

Network security

Of u nu een traditioneel ICT-landschap heeft of de stap naar de publieke cloud heeft gemaakt, de netwerken die uw informatiesystemen onderling en met uw medewerkers, leveranciers of partners verbinden zijn nog steeds cruciaal. Network Security beschermt uw systemen tegen indringers van buitenaf en maakt uw bedrijfsnetwerken veilig en gecontroleerd toegankelijk voor externe partijen.

Data security

Beschermt uw bedrijfsgegevens tegen ongeautoriseerde toegang/distributie en pogingen tot gegevensdiefstal

Data security

De hoeveelheid data die we vandaag de dag genereren en met elkaar delen toont aan dat we ervan afhankelijk zijn. Vanwege de toenemende intensiteit en de gevoeligheid van gegevensverwerking is steeds meer controle vereist over waar informatie zich bevindt en wie er toegang toe heeft. Data Security geeft u deze controle en voorkomt ongeautoriseerde distributie van gevoelige informatie.

Security monitoring

Signaleert geavanceerde dreigingen, kwetsbaarheden en cyberaanvallen specifiek gericht op uw organisatie

Security monitoring

We zijn erg afhankelijk van technologie en dit introduceert risico. Ondanks het feit dat bescherming steeds geavanceerder wordt is er een kans dat het misgaat. Daarbij komt dat we nu eenmaal fouten maken. Security Monitoring signaleert dreigingen, kwetsbaarheden en cyberaanvallen die anders onopgemerkt blijven, alarmeert uw organisatie en adviseert over het treffen van tegenmaatregelen.

OVER ONZE ICT SECURITY OPLOSSINGEN.

Onze ervaren securityprofessionals begrijpen de business-vraagstukken waar bedrijven voor staan en de plaats van security binnen het IT-landschap. Zij identificeren zorgvuldig beveiligingsrisico’s en bieden, door het combineren van hoogwaardige kennis, slimme ideeën en technologische mogelijkheden, innovatieve oplossingen die zorgen voor optimaal beveiligde bedrijfsprocessen en –toepassingen. Daarbij wordt de balans tussen risico’s, kosten en gebruiksgemak zorgvuldig bewaakt.

Grip op IT biedt een volledig pakket aan diensten, variërend van levering, ontwerp en implementatie tot en met outsourcing van security en hosting. Het eigen Security Operations Center (SOC) wordt ingezet om cyberaanvallen, kwetsbaarheden en datalekken op te sporen, te voorkomen en te beperken.

Onze jarenlange ervaring en competenties op het gebied van netwerk- en security-infrastructuur, consultancy, applicatieontwikkeling en databasetechnologie, en een bedrijfscultuur die zich kenmerkt door slagvaardigheid, gedrevenheid en oog voor kwaliteit, leiden ertoe dat wij onze klanten optimale tevredenheid kunnen laten ervaren.

INTERESSE
IN ONZE ICT-SECURITY OPLOSSINGEN?

NEEM CONTACT OP