OFFICE 365.

Grip op IT bestaat uit jonge, innovatieve enthousiaste en bevlogen ICT-specialisten met passie voor het vak. Vol ondernemingslust. Wij zijn continu alert op innovaties die bedrijven beter laten presteren. Nu en in de toekomst.

OFFICE 365

U kunt Office 365 Zakelijk zien als de digitale versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw administratie. Met Office 365 hebt u uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op de zaak of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord hebt u toegang tot al uw zakelijke gegevens, ook tot uw archief.

CLOUD WERKPLEK MET OFFICE 365

Met de Grip op IT cloud-werkplek kunt u een Microsoft werkplek afnemen, inclusief Office 365. Geen gedoe met de installatie. Grip op IT partners installeert alles voor u. Wel zo makkelijk!

ONTDEK ONZE CLOUD WERKPLEK

MOGELIJKHEDEN OFFICE 365.

Waarom is Office interessant voor u?
Wat is Office 365 nu eigenlijk
Zie het als een digitale versie van uw werkplek. Een werk-kit met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw administratie. U hebt uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op het werk of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord hebt u toegang tot al uw bedrijfsgegevens, ook tot uw archief.

Uw eigen e-mailadres
Als gebruiker krijgt u een e-mailadres dat u kunt aanvullen met een eigen domeinnaam bijvoorbeeld info@bakkerijdegroot.nl. U hebt al een domeinnaam vanaf € 0,33 per maand. U opent uw e-mail via office.com, maar ook via het e-mailprogramma op uw computer, telefoon of tablet. Als u een e-mailaccount toevoegt, hoeft u alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

Hoe werkt het?
Er zijn 2 soorten Office 365: Instap en Premium. Bij Instap krijgt u het hele pakket via uw internetbrowser. Bij Premium kunt u ook de software op 5 apparaten installeren. Iedere gebruiker krijgt 1 account. Uw account is toegankelijk via office.com met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Uw eigen bestanden zijn afgeschermd en voor niemand anders toegankelijk, tenzij u daarna natuurlijk zelf toestemming voor geeft.

Wat krijgt u?

Office
Het meest praktische van dit hele pakket is Office zelf. Hiermee werkt u altijd en overal in Word, Excel en PowerPoint.

Flexibiliteit
De kracht van Office 365 ligt vooral bij de beheerfunctionaliteiten en de flexibiliteit. U kunt altijd gebruikers toevoegen of verwijderen. Betaling is maandelijks en u betaalt alleen voor het aantal gebruikers. Gebruikers toevoegen, wijzigen of opzeggen? Dit is maandelijks mogelijk, zonder contract. Eenvoud voor de beheerder en gebruiker dus.

Wat kunt u verwachten in het Office pakket?

Onderdeel Mogelijkheden
App Eenvoudig toegang tot uw documenten.
Word Maak, bewerk en deel al uw documenten.
Excel Analyseer en presenteer uw gegevens op een overzichtelijke manier.
PowerPoint Werk eenvoudig uw ideeën uit en werk samen aan een mooie presentatie.
OneNote Takenlijst
Outlook Uw mail, agenda en adresboek.
Access Maak snel uw database apps en haal alles uit uw gegevens.
Publisher Print en deel professionele publicaties zoals nieuwsbrieven en brochures.
OneDrive Hier kunt u al uw bedrijfsbestanden plaatsen, beheren en delen.
Skype Een applicatie die veel gebruikt wordt om mee te chatten en vergaderen.

INTERESSE
IN OFFICE 365?

NEEM CONTACT OP