ONZE OPLOSSINGEN.

CLOUD VOOR HET MKB.

Bied medewerkers de flexibiliteit van werken op kantoor, thuis of onderweg. Je huidige IT-omgeving kan meteen worden overgezet of in fasen, aan jou de keus.

ENTERPRISE CLOUD.

U bent overtuigd van de voordelen van de cloud; zoals meer business agility, flexibele capaciteit, betalen naar gebruik en snellere toegang tot nieuwe technologie.

Maar hoe maakt u succesvol de transitie naar de cloud? Dat begint bij het zetten van de juiste stappen. De keuze voor het juiste type cloud is een uitdaging voor organisaties. Bij welke cloud oplossing bent u het meest gebaat? Wij begeleiden u graag in alle fases richting de cloud.

BACKUP & RECOVERY.

Het is belangrijk dat alle data binnen uw organisatie dagelijks veilig gesteld wordt. Wanneer u dit namelijk niet structureel regelt, loopt u het risico data onherstelbaar te verliezen. Denk hierbij aan brand, diefstal of menselijke fouten waardoor u uw data definitief kwijt kunt raken. Om te voorkomen dat u kostbare gegevens verliest, biedt Grip op IT Backup en recovery diensten aan. Grip op IT maakt dan dagelijks automatisch een back-up van uw gegevens, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Veilige High-End Backup & Restore, maar dan zonder de High-End Prijs.
Herstel Server functionaliteit in minder dan een half uur
De backup applicance van Grip op IT is een superieure back-up en disaster recovery oplossing die voldoet aan de eisen van uw organisatie en, het is betaalbaar!

Feiten & Voordelen
Met zijn ultrasnelle virtualisatie capaciteiten, kan de backup appliance van Grip op IT fungeren als stand-by server. Dit unieke apparaat kan foutgevoelige en beheerintensieve tapedrives vervangen en heeft daarnaast nog vele voordelen.

De technologie achter het product
Deze nieuwe NAS-gebaseerde technologie doet aan block-level backup, zodat de digitale 1-en en 0-en van de harddrive gelezen worden, waardoor open-files geen enkel probleem vormen.

meer informatie

IT SECURITY.

Het beschermen van systemen, processen en bedrijfsdata nemen wij heel serieus. Wanneer data alleen voor jouw medewerkers toegankelijk mag zijn, is encryptie een belangrijk onderdeel. Het maken van dagelijkse back-ups idem.

Vanuit Grip op IT zorgen wij voor een zo min mogelijk belastende oplossing voor jouw medewerkers, passend bij de organisatie. Vaak merken de medewerkers niets van de implementatie. De digitale veiligheid van gevoelige bedrijfsdata wordt optimaal opgevangen door op maat gemaakte ICT-beveiligingsoplossingen en -diensten.

ANY QUESTIONS?
NEEM NU CONTACT OP.