OVER ONS.

Grip op IT bestaat uit jonge, innovatieve enthousiaste en bevlogen ICT-specialisten met passie voor het vak. Vol ondernemingslust. Wij zijn continu alert op innovaties die bedrijven beter laten presteren, dit doen wij door onze expertise uit large enterprise omgevingen te vertalen naar mogelijkheden voor het MKB. Nu en in de toekomst.

Ieder bedrijf is anders. Met een scala aan mogelijkheden op het gebied van cloudoplossingen, IT-security en projectbegeleiding door IT-professionals, kan het kiezen van de juiste vorm overweldigend zijn.

Werken in de cloud biedt flexibiliteit en continuïteit. Een goede IT-partner selecteert de meest passende oplossing en een zorgeloze overstap en implementatie. Zo ook met het treffen van maatregelen voor optimale privacy en beveiliging van persoons- en bedrijfsgegevens.

IT uitbesteden op een betrouwbare en effectieve manier, zonder hoge kosten en alleen de beste service. Met een passende IT-oplossing voor iedere klant, op strategisch, technisch en financieel niveau, als resultaat. Grip op IT denkt mee, kijkt vooruit en selecteert producten en diensten op innovatie, kwaliteit en service.

IT MOET ONDERSTEUNEND ZIJN.

Of je nu op zoek bent naar ondersteuning of complete IT-beheer outsourcing, bij Grip op IT doen we altijd wat we afspreken. Een man een man, een woord een woord. Zo leggen wij de fundering voor het realiseren van ambities, behalen van resultaten en bouwen van bedrijven.

SUPPORT

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar, ook in het weekend!

24x7 bereikbaar

Indien u problemen ervaart met één van onze systemen of vragen heeft, wij staan altijd voor u klaar!

Neem contact op

SERVICES

Wij bieden een breed scale aan IT services, neem contact met ons op voor meer informatie.

Grip op IT ontzorgt

Van ondersteuning tot volledig IT-beheer, wij nemen precies zoveel uit handen als jullie willen.

Neem contact op

SECURITY

Uw digitale veiligheid staat bij ons voorop!

Dé ICT-securityspecialist!

IT- en OT-beveiligingsoplossingen en –diensten, ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken.

Neem contact op

ONZE CLOUD DIENSTEN.

Grip op IT zorgt ervoor dat u altijd en overal kunt werken middels onze cloud werkplek en andere cloud-oplossingen. U en uw medewerkers kunnen met een gerust hart werken terwijl Grip op IT uw IT-diensten in beheer heeft. Laat ons ervoor zorgen dat u geen slachtoffer wordt van datalekken, hacken, virussen, ransomware zoals cryptolockers; het zijn de bedreigingen waar bedrijven steeds vaker mee worden geconfronteerd. Neem maatregelen. Kies voor Grip op IT.

0%
Cloud werkplek – uptime
0%
Cloud storage – uptime
0%
Security

ONTMOET ONZE MENSEN.

Onze organisatie is eenvoudig en misschien een tikkeltje klassiek. Lekker duidelijk voor onze klanten!

Menno de Kuijper
Menno de KuijperEigenaar
Mark Egberts
Mark EgbertsEigenaar

INTERESSE
IN ONZE DIENSTEN?

NEEM CONTACT OP