ONZE SERVICES.

IT SUPPORT & SERVICEDESK

De IT-support van Grip op IT is volledig ingericht voor het faciliteren van uw medewerkers. Onze IT-servicedesk is het eerste aanspreekpunt voor vragen of verzoeken. Uw gebruikers kunnen direct per telefoon geholpen worden, maar hebben ook toegang tot het serviceportaal. Zo beschikt u over complete IT support services voor medewerkers in uw organisatie.

IT CONSULTING

Met IT consulting en IT advies op maat helpen wij u om uw huidige IT-situatie in kaart te brengen. Op basis daarvan bieden wij u een advies op maat, waarbij uw investeringen waardevast zijn en uw IT-omgeving en uw organisatie open blijven voor nieuwe ontwikkelingen.

MONITORING

ICT Monitoring is een dienst waarbij uw ICT omgeving proactief in de gaten wordt gehouden, ook wel voorspellend beheer genoemd. Door ICT Monitoring kunnen onregelmatigheden in de infrastructuur vroegtijdig getraceerd worden zodat incidenten voorkomen kunnen worden. Bij ICT Monitoring wordt de focus gelegd op het in kaart brengen van capaciteit-, performance- en beschikbaarheidsproblemen met als doel patronen (trends) op te sporen die mogelijk leiden tot incidenten (uitval) en te komen tot verbetervoorstellen

OFFSITE BACKUP

Offsite-back-up is een alternatief voor organisaties die momenteel werken met handmatige back-up tapes, waarbij de back-ups op locatie worden opgeslagen. Organisatie zijn steeds meer op zoek naar veiligheid en zekerheid als het gaat om het opslaan en het terughalen van bedrijfskritische data wanneer zich een calamiteit voordoet. Denk hierbij aan brand of inbraak. Hier biedt offsite back-up de oplossing.

TIJDELIJK PERSONEEL NODIG

Zoekt u tijdelijk uitstekend ICT personeel? Dan komen wij graag in contact met u om te inventariseren waar de ideale kandidaat aan moet voldoen, welke opleiding er genoten moet zijn en hoeveel ervaring een kandidaat moet hebben voor uw openstaande vacature.

Wij zijn naast partner in tijdelijke opdrachten en interim projecten, ook uw partner als het aankomt op Werving & Selectie van tijdelijk en vast ICT personeel, en we nemen het ICT Werving & Selectie proces graag van u over.

ANY QUESTIONS?
NEEM NU CONTACT OP.