Duurzame infrastructuurWereldwijde connectiviteitISO gecertificeerdDatacenter van enterprise niveau

Cybersecurity

Dé cybersecurity specialist van Nederland

Grip op IT is dé cybersecurity specialist van Nederland. Wij voorzien uw bedrijf van IT-security, beveiligingsoplossingen en -diensten. Met onze service voorkomt u cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. Dankzij onze expertise weet u zeker dat uw cybersecurity altijd op orde is.
Wilt u uw cybersecurity verbeteren?

 • Veilige IT en ICT-omgeving creëren voor uw bedrijf
 • Wij inventariseren alle mogelijke risico’s en gevaren
 • We stellen u veilig van cybercriminelen en datalekken
 • Onze cybersecurity specialisten zijn 24/7 beschikbaar
Vraag vrijblijvend een security scan aan!

Wat is cybersecurity?

Cybersecurity is het beschermen van computers, servers, mobiele apparaten, netwerken en gegevens tegen digitale aanvallen. Het staat ook wel bekend als IT-security.

Goede cybersecurity is cruciaal voor elk bedrijf dat online werkt. Zonder goede cybersecurity loopt u het risico om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit, datadiefstal en/of datalekken. Dit kan erg schadelijk zijn voor uw bedrijf en het is daarom belangrijk om uw gegevens goed te beschermen tegen deze online gevaren. Met de expertise van Grip op IT regelt u uw cybersecurity efficiënt: wij nemen u alles uit handen en u werkt voortaan veilig, altijd en overal.

Cybersecurity: wat kan Grip op IT voor u betekenen?

Met onze jarenlange ervaring weten wij de risico’s en de gevaren waar uw bedrijf dagelijks aan wordt blootgesteld. Dor middel van onze ervaren securityprofessionals identificeren wij zorgvuldig deze beveiligingsrisco’s en combineren wij onze kennis, slimme ideeën en expertise met technologische en innovatieve oplossingen. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen en -toepassingen cyberaanvaal-proof zijn.

Grip op IT biedt u een volledig pakket aan diensten. Deze diensten variëren van levering, ontwerp en implementatie tot en met outsourcing van security en hosting. Met ons eigen Security Operations Center (SOC) worden cyberaanvallen, kwetsbaarheden en datalekken opgespoord, voorkomen en beperkt.

Grip op it regelt de beste cyberbeveiliging,
zodat uw bedrijf veilig is voor cybercriminelen

Samen zorgen we voor groei

Samen brengen we uw behoefte in kaart zodat we optimale groei kunnen realiseren

Alleen échte specialisten

Betrouwbaar, gepassioneerd én 24/7 voor u beschikbaar

Wat we doen, doen we graag

Onze passie is het voorzien van de juiste IT/ICT oplossingen voor uw bedrijf

Cybersecurity op niveau: zorgeloos digitaal werken

Onbewust zijn er veel IT-risico’s die u dagelijks tegenkomt. Of dit nu op het kantoor is, in de cloud of via verschillende webapplicaties. Grip op IT draagt er zorg voor dat u voor elke situatie de juiste cybersecurity heeft. Onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van cybersecurity maken dat u altijd en overal zorgeloos kunt werken in de cloud.

IT beveiliging is voor elk bedrijf van belang

Cybersecurity mag tegenwoordig niet meer ontbreken. U wilt koste wat het kost voorkomen dat gegevens van uw bedrijf of medewerkers naar buiten lekker en in de verkeerde handen vallen. De veiligheid van de opgeslagen data wordt daarom ook steeds crucialer. Op dit moment produceert een bedrijf zoveel data als nooit tevoren en dit blijft in de toekomst alleen maar toenemen. Daarnaast blijft de technologie doorlopen met diverse apparaten zoals: smartphones, laptops en tablets die door uw bedrijf beschikbaar worden gesteld. Het is een behoorlijke klus om de veiligheid te bewaken van alle data en gegevens zonder dat dit ten koste gaat van andere werkzaamheden.

Een cybersecurity beleid is noodzakelijk

Netwerkbeveiliging binnen uw bedrijf is noodzakelijk. Grip Op IT ondersteunt uw bedrijf bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw it beveiliging die past binnen de werkzaamheden van uw bedrijf. Wij bij Grip Op IT zijn gespecialiseerd in cybersecurity en zorgen ervoor dat al uw data en gegevens veilig zijn en dat u en uw personeel veilig kunt werken in een cloudwerkplek. Samen in overleg met u zullen wij zorgen voor de juiste oplossing. De oplossingen van Grip Op IT bieden zekerheid zowel nu als op de langere termijn. Steeds vaker wordt uw IT beveiliging op de proef gesteld. Bij Grip Op IT hoeft u zich daar niet langer zorgen over te maken.

De cybersecurity specialist zorgt voor waterdichte beveiliging

De wereld van nu zit vol cybercriminelen en hackers. Dit willen we koste wat het kost bestrijden met de beste IT beveiliging. Bij Grip op IT zien we cybersecurity dan ook als een sport. Een sport om te zorgen voor de veiligste online werkplekken waar u als bedrijf uw data veilig kan opbergen. Bij Grip op IT geven we cybercriminelen geen kans! U als klant hoeft zich niet te bekommeren om cyberrisico’s. Dat doen wij voor u als de beste cybersecurity specialist van Nederland.  Wij dragen bij aan een veiligere online wereld.

Meer informatie over uw cybersecurit van een cybersecurity expert? We horen graag van u!

Hebt u vragen over uw huidige IT-beveiliging of wilt u graag weten hoe een cybersecurity expert de security van uw bedrijf zou aanpakken? Onze IT & ICT dienstverleners leggen het u graag uit! Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.

  WIJ REGELEN UW SECURITY

  Neem contact met ons op.

  085 – 064 57 24 info@gripopit.nl ma-vr 8:30 - 17:30

  De belangrijkste trends van cybersecurity in 2021!

  Thuiswerken zorgt in 2021 voor de grootste problemen als het gaat om cybersecurity. Grip op IT merk dat verschuivingen naar de cloud en alles wat dat met zicht meebrengt voor veel uitdagingen zorgt voor de meeste MKB organisaties. Bent u op zoek naar een sparringpartner voor uw cybersecurity / IT-beveiliging neem lees dat dit artikel en / of neem contact met ons op.Read more

  cybersecurity

  Security awareness: wat is het en waarom is het belangrijk? + 3 handvaten

  Read more

  ransomware

  Wat is ransomware en wat kunt u ertegen doen?

  Read more

  cyberveiligheid

  Cyberveiligheid: deze belangrijke cyberveiligheidstermen moet u kennen

  Read more

  cyberweerbaarheid

  Cyberweerbaarheid en bewustwording: zó traint u collega’s

  Read more

  datalek melden

  Datalek melden

  Read more

  back up maken

  Back up maken

  Read more

  cybersecurity tips

  Website beveiligen met deze cybersecurity tips

  Read more

  voordelen cloud werkplek

  De voor- en nadelen van werken in de cloud

  Read more