Duurzame infrastructuurWereldwijde connectiviteitISO gecertificeerdDatacenter van enterprise niveau

ICT dienstverlening door Grip op IT

ICT uitbesteden – ICT dienstverlening door Grip op IT Uw ICT specialist voor digitaal werken

ICT dienstverlening is tegenwoordig niet meer weg te denken bij veel bedrijven. De reden? Omdat veel zaken van bedrijven in een digitale omgeving plaatsvinden. Deze omgeving (uw digitale werkplek) moet goed functioneren om werk efficiënt en zorgvuldig uit te kunnen voeren. ICT uitbesteden bij Grip op IT is daarvoor de perfecte oplossing. Een goed functionerende digitale werkplek is namelijk precies waar wij voor zorgen.

 • Passie voor de juiste IT/ICT oplossing voor uw bedrijf
 • Samen zorgen we voor groei van uw bedrijf
 • 24/7 beschikbaar
Vraag een gratis adviesgesprek aan!

ICT dienstverlening op maat

Ieder bedrijf is anders en heeft daarom baat bij een goede ‘op maat service’. Passende – en daarmee de beste – hulp bieden, vinden we belangrijk. Hebt u daarom specifieke wensen of eisen? Dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Met Grip op IT als ICT dienstverlener kunt u op ons rekenen: alles voor een veilig en goedwerkende digitale omgeving. Om te kijken of ICT dienstverlening door Grip op IT als ICT specialist past bij uw bedrijf, bieden we een gratis adviesgesprek aan.

Dit kunnen we voor u betekenen

Als ICT specialist begrijpen we dat u vragen hebt over ICT uitbesteden. Om uit te leggen wat we precies doen, willen we u meegeven dat wij complexe ICT-vraagstukken oplossen, zodat u zorgeloos kunt blijven werken.

Ook bieden we ondersteuning in het onderhouden van systemen en geven we advies. Dit alles, zodat u zich niet over complexe digitale zaken hoeft te bekommeren en u er altijd zeker van bent dat alles goed en veilig werkt.

Grip op IT regelt de beste ICT, zodat uw bedrijf groeit

Samen zorgen we voor groei

Samen brengen we uw behoefte in kaart zodat we optimale groei kunnen realiseren

Alleen échte specialisten

Die ook betrouwbaar en gepassioneerd zijn én 24/7 voor u klaarstaan

Wat we doen, doen we graag

Het is onze passie om uw bedrijf van de juiste IT/ICT oplossingen te voorzien

ICT uitbesteden: meer tijd voor andere zaken

Waarom zou u ICT uitbesteden? Omdat het u meer tijd brengt voor andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Grip op IT begrijpt maar al te goed dat u graag grip hebt op alle zaken omtrent uw bedrijf. Maar ICT uitbesteden aan echte specialisten zorgt ervoor dat u (en uw collega’s) geen complexe ICT-werkzaamheden uit hoeft te voeren.

Ook houdt u meer tijd over voor andere belangrijke zaken. Onze experts zijn namelijk altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen daardoor altijd voor een veilige, digitale omgeving zorgen.

Grip op IT als uw ICT dienstverlener? Dit zijn onze diensten

Wie Grip op IT als ICT dienstverlener kiest, kiest voor zekerheid en kwaliteit. Waarom? Omdat wij passende oplossingen hebben voor verschillende digitale situaties:

 • Oplossingen voor werken in de cloud (geen eigen server meer nodig)
 • Het maken van een disaster recovery plan
 • Flexibele beschikbaarheid en toegang: altijd vanaf overal kunnen werken
 • Altijd en vanaf ieder apparaat toegang tot data
 • Real-time back-ups zodat u altijd laatste versies van bestanden hebt

Deze situaties hebben te maken met ICT dienstverlening, IT dienstverlening, IT beveiliging, maar ook met cybersecurity. ICT uitbesteden, maar weet u niet precies welke dienst u nodig hebt? We geven u graag vrijblijvend advies.

ICT uitbesteden bij de ICT specialist die voor u klaarstaat

Onverwachtse storingen in uw systeem? Dan wil u natuurlijk dat uw ICT specialist direct voor u klaarstaat. Bij Grip op IT staan we 24/7 klaar om direct actie te ondernemen als er een probleem voordoet. We zorgen in eerste instantie voor storingsvrije situaties, maar u kunt ons altijd bereiken als u onverwachts hulp nodig heeft.

 

De ICT specialist die u en uw bedrijf verder helpt

Heeft u vragen voor ons of wilt u graag een een vrijblijvende offerte op maat? Vraag dan via onderstaand formulier een gratis adviesgesprek aan! Onze ICT dienstverleners kijken graag wat ze voor u kunnen betekenen.

  WIJ REGELEN UW ICT

  Neem contact met ons op.

  085 – 064 57 24 info@gripopit.nl ma-vr 8:30 - 17:30

  ICT innovatie

  ICT innovatie: hoe komt het dat innovatie in de ICT vaak zoveel voeten in de aarde heeft?

  Read more

  Wat is ICT

  Wat is ICT nu eigenlijk precies?

  Read more