ICT specialist

U kunt tegenwoordig niet meer zonder ICT.

Een ICT specialist mag tegenwoordig niet meer ontbreken.De wereld gaat steeds meer digitaal en het is dan ook cruciaal dat uw digitale werkplek goed werkt. Grip op IT is een ICT-bedrijf dat u hierbij kan helpen. Met onze vele services en werkervaring nemen wij al uw ICT-diensten uit handen en zorgen wij ervoor dat u ongestoord en efficiënt te werk kan gaan.
Wilt u meer weten over ICT uitbesteden?
Vraag een gratis adviesgesprek aan!

ICT specialist

Het ICT-bedrijf dat u verder helpt

Grip op IT begrijpt dat u op zoek bent naar een ICT-specialist die naar u luistert. Wij passen onze expertise aan op uw wensen en zorgen er voor dat u een ICT-advies krijgt waar u ook echt iets aan hebt. Samen kijken we naar welke ICT-diensten uw bedrijf verder kunnen helpen en hoe dit het beste toegepast kan worden. Voor u het weet, werkt u gemakkelijker en sneller dan ooit.

ICT-specialist: wat wij voor u kunnen betekenen

Grip op IT is een ICT-bedrijf dat er voor zorgt dat u overal toegang heeft tot de laatste ICT-diensten. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd toegang heeft tot uw bestanden. U kunt bij ons rekenen op een storingsvrije ervaring. Zo kunt u altijd aan het werk, waar u ook bent!

Een ICT-advies op maat

Grip op IT bestaat uit jonge, innovatie en enthousiaste ICT-specialisten die naar u luisteren. Door onze jarenlange ervaring in de ICT-consultancy zijn we continue alert op digitale innovaties die bedrijven beter laten presteren. Wij zijn een ICT-bedrijf dat er alles aan doet om u met onze expertise verder te helpen op een manier die bij u past.

ICT uitbesteden

Bij Grip op IT kunt u uw ICT-uitbesteden op een betrouwbare en effectieve manier, zonder hoge kosten en met alleen de beste service. Wij denken met u mee met als resultaat een passend ICT- advies op strategisch, technisch en financieel niveau. Grip op IT is een ICT-expert die het maximale uit uw bedrijf haalt.

Onze ICT-diensten

 • Volledig in de cloud werken – U heeft geen eigen server meer nodig
 • Altijd beschikbaar – Wij zorgen ervoor dat u altijd kunt werken
 • Vanaf ieder apparaat – Toegang tot uw data vanaf ieder apparaat
 • Single sign-on – Maar één keer inloggen en direct kunnen werken
 • Disaster recovery – Uw disaster recovery plan opstellen en testen
 • Vanaf overal toegang – Een werkende internetverbinding is voldoende
 • Real-time back-ups – Altijd de laatste versie van uw bestand beschikbaar

Andere diensten die wij ook aanbieden zijn:

Uw ICT goed geregeld? Neem contact op!

Wilt u uw bedrijf voorzien van gemakkelijke, efficiënte en toekomstbestendige ICT? Neem contact op met Grip op IT. Onze ICT-specialist kijkt graag met u mee en adviseert u over een ICT-plan op maat.

  WIJ REGELEN UW ICT

  Neem contact met ons op.

  085 – 064 57 24 info@gripopit.nl ma-vr 8:30 - 17:30