Duurzame infrastructuurWereldwijde connectiviteitISO gecertificeerdDatacenter van enterprise niveau

ICT-inrichting

Optimaal gebruik kunnen maken van uw ICT

U wilt als bedrijf optimaal gebruik kunnen maken van uw ICT. Dit is echter niet mogelijk als uw ICT inrichting niet op orde is. Met het werkplekbeheer van Grip op IT zorgen wij dat uw ICT-inrichting altijd voldoet aan uw en onze strenge eisen. Hierbij houden wij uw wensen, de risico’s, de kosten en het gebruiksgemak van de ICT-inrichting steeds voor ogen. Zo stellen wij een optimale werkplek voor u samen. U kunt genieten van uitstekend werkende ICT, terwijl wij achter de schermen het proces voor u optimaliseren.

 • Onze specialisten zijn 24/7 voor u beschikbaar
 • Wij passen onze ICT-service aan, aan uw wensen
 • U bepaalt in welke mate u gebruik maakt van onze ICT-diensten
 • Kijken uitvoerig naar uw bedrijfsvoering en geven passend advies

Bent u geïnteresseerd in het werkplekbeheer van Grip op IT?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Wat is ICT-inrichting?

De inrichting van uw bedrijf is erg belangrijk. Een goede inrichting zorgt voor een fijnere werksfeer, betere services en een overzichtelijk systeem. Het inrichten van uw ICT werkt precies zo. Hoe u tot een goede ICT-inrichting komt, is echter niet altijd zo duidelijk als het inrichten van uw bedrijfspand.

Grip op IT helpt u met uw ICT-inrichting en zorgt ervoor dat uw personeel altijd en overal aan de slag kan met hun digitale werkplekken. Met onze ervaring in werkplekbeheer maken wij een overzicht van de behoeftes van u, uw personeel en van uw klanten. Onze professionals stellen vervolgens een ICT-inrichting voor u op waarin al deze wensen en eisen samenkomen.

Samen werken aan uw ideale ICT-inrichting

Voor een ideaal werkplekbeheer is communicatie erg belangrijk. Grip op IT begrijpt dat en luistert naar uw problemen, ervaringen en behoeftes. Wij analyseren deze informatie en vertalen dit naar een ICT-inrichting dat naadloos aansluit op uw wensen. Het maakt hierbij niet uit of u zelf al specifieke voorkeuren hebt of dat u juist weinig kennis hebt van ICT: wij adviseren u graag en leggen onze inzichten in begrijpelijke bewoordingen aan u uit.

Door onze open communicatie, ervaring en adaptieve mentaliteit wordt uw werkplek optimaal aangepast aan uw wensen: wij creëren het ICT-netwerk dat u nodig hebt. Dit zal leiden tot een hogere effectiviteit en productiviteit onder u en uw personeel. Hebt u vragen over uw ICT? Grip op IT staat altijd voor u klaar om incidenten en vraagstukken voor u op te lossen.

Grip op it regelt de beste ict,
zodat uw bedrijf groeit

Samen zorgen we voor groei

Samen brengen we uw behoefte in kaart zodat we optimale groei kunnen realiseren

Alleen échte specialisten

Betrouwbaar, gepassioneerd én 24/7 voor u beschikbaar

Wat we doen, doen we graag

Onze passie is het voorzien van de juiste IT/ICT oplossingen voor uw bedrijf

Efficiënter werken met werkplekbeheer van Grip op IT

De kracht van Grip op IT is dat wij maatwerk leveren. Iedere ICT-inrichting is anders, omdat ieder bedrijf anders is en anders werkt. Wij gaan met u om de tafel om samen met u te bekijken hoe de optimale ICT-inrichting eruitziet voor u. Uw werkplek wordt optimaal op uw wensen afgestemd. Wij zorgen graag voor een schaalbare oplossing: breidt uw bedrijf uit, dan is de ICT-inrichting hier gemakkelijk op aan te passen.

Met het werkplekbeheer van Grip op IT wordt uw bedrijf efficiënter en productiever. Uw personeel kan altijd en overal aan de slag en u hoeft zich geen zorgen te maken over de uitdagingen van het beheren van een ICT-netwerk. Onze ICT professionals monitoren uw ICT-inrichting achter de schermen en garanderen een optimale werken van uw ICT.

Nooit meer zorgen om uw ICT? Wij helpen u graag!

Wilt u graag optimaal werkplekbeheer waarnaar u geen omkijken meer hebt? Wilt u probleemloos kunnen werken met ICT die ook steeds probleemloos zijn werk doet? Neem contact op met Grip op IT, wij verzorgen graag uw werkplekbeheer!

  PROBLEEMLOOS WERKEN MET ICT

  Neem contact met ons op.

  085 – 064 57 24 info@gripopit.nl ma-vr 8:30 - 17:30

  ICT innovatie

  ICT innovatie: hoe komt het dat innovatie in de ICT vaak zoveel voeten in de aarde heeft?

  Read more

  Wat is ICT

  Wat is ICT nu eigenlijk precies?

  Read more

  multi factor authentication

  Multi factor authentication: wat betekent het?

  Read more

  it uitbesteden

  IT uitbesteden voor uw onderneming

  Read more

  digitale transformatie

  Wat is digitale transformatie? En hoe begint u met digitale transformatie?

  Read more

  wat is een firewall

  Wat is een firewall?

  Read more