Duurzame infrastructuurWereldwijde connectiviteitISO gecertificeerdDatacenter van enterprise niveau

ICT monitoring

De basis van een goedwerkend ICT-netwerk?

Doorlopende ICT-monitoring. Grip op IT levert doordachte, praktische ICT-netwerken én maakt met ICT-monitoring dat deze doorlopend hun werk blijven doen.
Wij houden onze ogen open en hebben een proactieve houding. Mogelijke bottlenecks of beveiligingsrisico’s worden hierdoor voorkomen ruim voordat ze problemen kunnen veroorzaken. Dankzij onze ICT-monitoring kunt u ongestoord aan het werk: wij houden uw netwerk continu in de gaten en zorgen voor een optimale performance.

 • Onze specialisten zijn 24/7 voor u beschikbaar
 • Wij passen onze ICT-service aan, aan uw wensen
 • U bepaalt in welke mate u gebruik maakt van onze ICT-diensten
 • Kijken uitvoerig naar uw bedrijfsvoering en geven passend advies

Wilt u ook ongestoord uw ICT-netwerk kunnen gebruiken?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Wat is ICT-monitoring?

ICT-monitoring is een dienst die u ervan verzekert dat uw gehele ICT-netwerk proactief in de gaten wordt gehouden door ICT-experts. ICT-monitoring voorkomt op die manier onregelmatigheden, veiligheidsrisico’s en prestatieproblemen. Zo heeft u geen last van storingen of een langzaam netwerk en hoeft zich geen zorgen te maken over potentiële datalekken of veiligheidsrisico’s. U kunt ongestoord uw werk blijven verrichten en daarbij vertrouwen op de ICT-professionals die achter de schermen zorgen voor een optimale werking van uw ICT-netwerk.

Bij Grip op IT is ICT-monitoring meer dan alleen een dienst die op de achtergrond blijft: onze ICT-experts staan steeds voor u klaar als u een vraag hebt.

ICT-monitoring: dit doen wij voor u

Verzorgen wij uw ICT-monitoring, dan zoeken wij naar patronen die kunnen leiden tot incidenten. Deze incidenten kunnen uitval zijn, maar ook beveiligingslekken en prestatieproblemen, zoals een sloom netwerk. Onze ICT-dienstverleners herkennen deze incidenten in een vroeg stadium en pakken de oorzaak van het incident aan vóórdat dit daadwerkelijk tot problemen heeft gevoerd.

ICT-monitoring is een proces waar u niets van merkt, maar dat wel cruciaal is voor een continue werking van uw ICT-netwerk. Wij houden uw netwerk actief in de gaten en pakken eventuele zwakkere plekken in uw netwerk direct aan, want voorkomen is beter dan genezen.

Grip op it regelt de beste ict,
zodat uw bedrijf groeit

Samen zorgen we voor groei

Samen brengen we uw behoefte in kaart zodat we optimale groei kunnen realiseren

Alleen échte specialisten

Betrouwbaar, gepassioneerd én 24/7 voor u beschikbaar

Wat we doen, doen we graag

Onze passie is het voorzien van de juiste IT/ICT oplossingen voor uw bedrijf

ICT-monitoring op maat van Grip op IT

Grip op IT denkt met u mee, ook bij ICT-monitoring.
Zo passen wij onze services aan op uw wensen:
u kunt zelf bepalen in welke mate u gebruikt wilt maken van onze ICT-monitoring services.

Met onze services kunnen wij onder andere uw systeemprocessen, database, back-ups en nog veel meer constant monitoren. Door onze ervaring, kennis en oplossingsgerichte mindset bent u ervan verzekerd dat uw ICT doorlopend goed blijft presteren, terwijl de balans tussen risico’s, kosten en gebruiksgemak zorgvuldig worden bewaakt. Daarnaast zorgen onze cybersecurity specialisten ervoor dat al uw data veilig blijft!

Hebt u specifieke wensen, dan bent u daarmee aan het juiste adres bij Grip op IT. Wij luisteren graag naar u en bieden u ICT-diensten op maat. Hebt u juist geen idee van het type ICT-diensten dat u nodig hebt? Ook dit is geen probleem: wij kijken graag samen met u naar uw bedrijfsvoering en adviseren u over de ICT-monitoring die bij u past.

Vragen? Neem gerust contact op!

Wij staan voor u klaar als u een vraag hebt. Wij houden ons graag bezig met heel specifieke ICT-uitdagingen, maar denken ook graag met u mee over ICT als u niet goed weet waar u moet beginnen. Uw ICT uitbesteden was nog nooit zo eenvoudig als bij Grip Op IT!

  ICT-MONITORING DIE BIJ U PAST

  Neem contact met ons op.

  085 – 064 57 24 info@gripopit.nl ma-vr 8:30 - 17:30

  ICT innovatie

  ICT innovatie: hoe komt het dat innovatie in de ICT vaak zoveel voeten in de aarde heeft?

  Read more

  it uitbesteden

  IT uitbesteden voor uw onderneming

  Read more

  digitale transformatie

  Wat is digitale transformatie? En hoe begint u met digitale transformatie?

  Read more

  Wat is ICT

  Wat is ICT nu eigenlijk precies?

  Read more

  multi factor authentication

  Multi factor authentication: wat betekent het?

  Read more

  voordelen cloud werkplek

  De voor- en nadelen van werken in de cloud

  Read more