Duurzame infrastructuurWereldwijde connectiviteitISO gecertificeerdDatacenter van enterprise niveau

ICT-netwerkbeheer

voorkomen beter is dan genezen

Met het ICT-netwerkbeheer van Grip op IT kunt u rekenen op een betrouwbaar en goed werkende ICT-infrastructuur. Door middel van onze ICT-professionals die oplossingsgericht werken, zorgen wij ervoor dat uw ICT-infrastructuur altijd voldoet aan uw én onze strenge eisen. Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom zetten wij in op een ICT-netwerk van goede kwaliteit, een ICT-netwerk waarop u kunt vertrouwen.

 • 24/7 ondersteuning op het gebied van ICT
 • Duurzame power infrastructuur
 • Wereldwijde connectiviteit
 • ISO gecertificeerd

Een betrouwbaar ICT-netwerk waar u geen omkijken naar heeft: iets voor u?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Wat is een ICT-netwerk?

Uw bedrijf heeft verschillende systemen die met elkaar verbonden zijn, vaak door middel van een centrale server. Dit geheel wordt ook wel het ICT-netwerk of de ICT-infrastructuur genoemd.

Het is belangrijk dat deze ICT-infrastructuur gebruiksklaar is voor werknemers en/of eindgebruikers. Uw ICT-infrastructuur moet voldoende capaciteit hebben om met al uw medewerkers op te kunnen werken. Daarnaast moet het veilig zijn: u verwerkt allerlei gegevens die vragen om een veilige digitale omgeving.

Uw ICT-netwerk moet ervoor zorgen dat alle medewerkers toegang hebben tot relevante gegevens en met elkaar kunnen communiceren. Gebruiksvriendelijkheid en het blootstellen en oplossen van beveiligingslekken zijn dus cruciaal om de kwaliteit van een ICT-netwerk te kunnen garanderen.

Zo zorgt Grip op IT voor een sterk ICT-netwerk

U kunt in elk stadium van gebruik van uw ICT-netwerk bij ons terecht: wij helpen u graag met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van uw netwerk. Hebt u een technisch vraagstuk of zoekt u een passende oplossing voor een specifieke ICT-uitdaging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij leveren graag een maatwerk ICT-netwerk dat precies is afgestemd op uw wensen en eisen.

Onze probleemoplossende instelling en onze jarenlange ervaring met uiteenlopende ICT-netwerken maakt dat wij ieder bedrijf kunnen voorzien van een goed werkende IT-infrastructuur. Wij denken met u mee en communiceren duidelijk over de mogelijkheden die u hebt binnen uw ICT-netwerk.

Elk ICT-gerelateerd probleem zien wij als een kans om uw IT-infrastructuur te verbeteren. Door middel van onze jarenlange ervaring kunnen wij risico’s zorgvuldig identificeren. Door onze kennis, de nieuwste technologische mogelijkheden en innovatieve oplossingen te combineren, leveren wij u een veilig en betrouwbaar ICT-netwerk op maat.

Grip op it regelt de beste ict,
zodat uw bedrijf groeit

Samen zorgen we voor groei

Samen brengen we uw behoefte in kaart zodat we optimale groei kunnen realiseren

Alleen échte specialisten

Betrouwbaar, gepassioneerd én 24/7 voor u beschikbaar

Wat we doen, doen we graag

Onze passie is het voorzien van de juiste IT/ICT oplossingen voor uw bedrijf

De voordelen van een ICT-netwerk van Grip op IT

Gaat u met Grip op IT in zee, dan kiest u voor:

Jarenlange ervaring in de ICT: wij doen dit werk al jaren en kennen de mogelijkheden en valkuilen die dit met zich meebrengt. Wij geven u met plezier een gedegen advies over het ICT-netwerk dat bij uw situatie past.

Kwaliteit en maatwerk: wij zetten in op kwaliteit en zekerheid. Een ICT-netwerk moet gewoon goed werken en betrouwbaar zijn. Daarom kiezen wij voor kwalitatieve oplossingen die ervoor zorgen dat u iedere dag weer probleemloos aan het werk kunt.

Snelle hulp bij vragen: hebt u een vraag over de werking van uw ICT-netwerk? U kunt ons gemakkelijk bereiken en wij staan u graag te woord. We geven u in begrijpelijk Nederlands antwoord op uw vragen.

Eerlijke prijzen: wij rekenen eerlijke prijzen voor ons werk. U krijgt daarvoor een betrouwbaar ICT-netwerk en goede service. Kortom: u weet wat u aan Grip op IT hebt. U vind bij ons alleen de beste ICT en IT specialisten.

Gebruiksgemak: een goed ICT-netwerk zorgt ervoor dat iedereen probleemloos digitaal kan werken in de cloud, ook als hij niet zo technisch onderlegd is. Wij zetten onze ICT-netwerken op vanuit het oogpunt van de gebruiker.

Een goed ICT-netwerk voor uw bedrijf?

Wilt u een betrouwbaar ICT-netwerk voor uw bedrijf, waarmee u doorlopend veilig en probleemloos uw werk kunt verrichten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

  EEN BETROUWBAAR ICT-NETWERK

  Neem contact met ons op.

  085 – 064 57 24 info@gripopit.nl ma-vr 8:30 - 17:30

  ICT innovatie

  ICT innovatie: hoe komt het dat innovatie in de ICT vaak zoveel voeten in de aarde heeft?

  Read more

  it uitbesteden

  IT uitbesteden voor uw onderneming

  Read more

  Wat is ICT

  Wat is ICT nu eigenlijk precies?

  Read more

  digitale transformatie

  Wat is digitale transformatie? En hoe begint u met digitale transformatie?

  Read more

  Virtuele werkplek

  Virtuele werkplek: dit is het en zo gebruikt u het

  Read more

  multi factor authentication

  Multi factor authentication: wat betekent het?

  Read more