Duurzame infrastructuurWereldwijde connectiviteitISO gecertificeerdDatacenter van enterprise niveau

IT consultant

Advies over uw IT-omgeving

Een veilige IT-omgeving creëren kunt u het best doen met behulp van een IT consultant. Met IT consulting van Grip op IT bent u zeker van de beste beveiliging voor online, maar ook voor uw hardware. Meer weten? Check onze diensten.

 • Onze IT-consultant geeft advies op maat
 • We bekijken naar de behoefte van uw bedrijf
 • We adviseren én stellen u veilig van gehaaide cybercriminelen.
 • Beveiligingsrisico’s in kaart brengen en vervolgens overgaan tot oplossingen.

 

Vraag vrijblijvend advies aan

Wat doet een IT consultant precies?

Een IT consultant helpt u met alles wat te maken heeft met veilig digitaal en online werken. Ook alle soft- en hardware in uw bedrijf is gebaat bij goede IT consulting, zodat dit altijd up to date is en u altijd door kunt werken. Dit heeft alles te maken met een goede IT-infrastructuur. IT consultancy voor bedrijven is ontzettend belangrijk als u afhankelijk bent van goedwerkende soft- en hardware en snel internet dat altijd werkt.

Vaak gaat alles goed en hoeft u zich geen zorgen te maken over technische mankementen van uw bedrijf. Maar wat als dit onverwachts wel zo is? U moet er niet aan denken dat uw bedrijf een dag (of meerdere) stilligt, toch? Geen zorgen, een IT consultant helpt u uit de brand. Een IT consultant van Grip op IT zorgt voor op advies op het gebied van digitale hard- en software en dat uw IT-omgeving uitstekend wordt ingericht, beveiligd en beheerd. Is er na IT consultancy direct actie nodig? Dan voeren wij dit meteen voor u uit. Alles om uw bedrijf zo veilig mogelijk te houden op het gebied van IT.

IT consulting van Grip op IT: dit zijn onze diensten

Een IT consultant geeft in eerste instantie natuurlijk advies aan uw bedrijf wanneer u bijvoorbeeld iets wilt met IT dienstverlening, werken in de cloud of cybersecurity. Onze IT-specialisten geven antwoord op al uw vragen en als het nodig is gaan we gelijk over tot actie. Deze acties vallen onder de volgende diensten:

 • Beveiligingsrisico’s in kaart brengen en vervolgens overgaan tot oplossingen.
 • IT dienstverlening op maat: een IT consultant komt met oplossingen die bij het bedrijf passen.
 • Het tegengaan van cybersecurity: we adviseren én stellen u veilig van gehaaide cybercriminelen.
 • Het creëren van een veilige cloudwerkplek.
 • Verschillende ICT diensten, zoals ICT-monitoring en ICT-beheer.

Mocht vanuit onze IT-consulting blijken dat u direct hulp nodig heeft op het gebied van IT, omdat u anders risico loopt? Dan staan wij voor u klaar. U kunt kiezen uit één van de bovenstaande diensten, maar we kunnen ook een totaalplossing maken zodat u van digitale veiligheid van het hoogste niveau voorzien bent.

Grip op it regelt de beste IT door een IT consultant,
zodat uw bedrijf groeit

Samen zorgen we voor groei

Samen brengen we uw behoefte in kaart zodat we optimale groei kunnen realiseren

Alleen échte specialisten

Betrouwbaar, gepassioneerd én 24/7 voor u beschikbaar

Wat we doen, doen we graag

Onze passie is het voorzien van de juiste IT/ICT oplossingen voor uw bedrijf

IT consultancy bedrijven: direct toepassen en efficiënter werken

Als u werkzaam bent bij een bedrijf met een middel- tot grote omvang merkt u waarschijnlijk dat het lastig is om alle kennis op het gebied van IT en ICT op peil te houden. Grip op IT heeft hier iets voor: IT consultancy voor bedrijven. Speciaal voor bedrijven (van iedere omvang). Wilt u werkprocessen efficiënt en soepel laten verlopen én altijd online zijn? Daar helpen we u bij. Zo kunt houdt u tijd over en hoeft u zich niet in de ingewikkelde materie van IT te verdiepen. U houdt meer tijd over voor uw bedrijf en geeft ingewikkelde IT-werkzaamheden uit handen aan experts op het gebied van IT consultancy. Met jarenlange ervaring op IT-gebied laten wij onze kennis en expertise maar al te graag los op uw bedrijf.

 

Dit zijn de voordelen van een IT consultant

Met IT consulting van Grip op IT houdt u niet alleen meer tijd over voor belangrijke zaken binnen uw bedrijf, er zijn nog meer voordelen aan het inschakelen van een IT consultant:

 • IT consultancy bedrijven op maat: persoonlijk advies voor specifiek uw bedrijf.
 • Storingen en complicaties lossen wij meteen voor u op.
 • Bij problemen maakt de IT consultant een snelle diagnose en biedt gelijk oplossingen.
 • Snel handelen: als er nieuwe toepassingen moeten worden doorgevoerd doet uw IT consultant dit zo snel mogelijk.

Bespaar uzelf de moeite door niet zelf aan de slag te gaan met ingewikkelde IT-zaken, maar vraag advies aan een professioneel IT consultant. Met IT consulting van Grip op IT beschikt u altijd over de nieuwste updates en goedwerkende soft- en hardware.

Maak kennis met Grip op IT

Denkt u eraan om een IT consultant in te schakelen om (digitale) werkprocessen in uw bedrijf efficiënter en soepeler te laten gaan? Dan stellen wij ons graag even voor. Wij zijn Grip op IT dat uit een team enthousiaste IT-specialisten met jarenlange ervaring bestaat. Wij doen aan IT consulting, maar steken ook gelijk de handen uit de mouwen door direct oplossingen toe te passen. Een IT consultant is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van IT en ICT en weet altijd wat hij doet. Wilt u meer over ons en over onze werkwijze weten? Neem dan gerust contact met ons op of lees onze over ons pagina voor meer informatie.

Vraag gratis een advies gesprek met onze IT consultant


  frontend vs backend

  Het verschil tussen frontend en backend

  Read more

  it uitbesteden

  IT uitbesteden voor uw onderneming

  Read more

  back up maken

  Back up maken

  Read more

  it trends

  IT trends voor 2022: met deze digitale ontwikkelingen moet u rekening houden

  Read more

  multi factor authentication

  Multi factor authentication: wat betekent het?

  Read more

  informatiebeveiliging

  Wat zijn de drie basisprincipes van informatiebeveiliging?

  Read more