IT-beveiliging

de beste IT-beveiligingsoplossingen en -diensten

Bij Grip op IT nemen wij geen genoegen met een goede IT-infrastructuur. Wij voorzien uw bedrijf daarnaast ook van de beste IT-beveiligingsoplossingen en -diensten. Met onze expertise in IT-beveiliging voorkomen wij cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. Dankzij onze jarenlange ervaring lossen onze security professionals elke dag complexe ICT-vraagstukken op om uw IT-beveiliging op orde te houden.
Wilt u uw IT-beveiliging tot in de puntjes geregeld hebben?
Ja, neem contact op

Veilig werken met onze IT-beveiliging

Elke dag lopen u en uw medewerkers onbewust risico’s als u online werkt. Met de workspacebeveiliging van Grip op IT vermindert u deze risico’s tot een minimum. Zo kunt u onbezorgd uw gebruikersapparaten dagelijks inzetten en contact hebben met uw klanten en partners, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over security.

Ook het gebruik van applicaties, dat vaak een zwak punt is in IT-beveiliging, kunt u onbezorgd voortzetten. Met onze IT-beveiliging beschermen wij uw webapplicaties tegen cyberaanvallen en wordt de beschikbaarheid van en de toegang tot al uw data gewaarborgd.

Uw IT-beveiliging op maat

Het gebruik van IT is niet zonder gevaar. U en iedereen binnen uw bedrijf gebruikt uw IT-infrastructuur dagelijks om (gevoelige) informatie te verwerken. Om op de juiste manier met data om te gaan, is hier wet- en regelgeving voor opgesteld die de veiligheid van IT gebruik waarborgt.

Grip op IT helpt u de risico’s die u loopt in kaart te brengen en de wet- en regelgeving te vertalen in een beleid dat aansluit op de workflow van uw organisatie. Onze experts in IT-beveiliging kijken en denken met u mee over deze vraagstukken en creëren IT-beveiliging die volledig op uw bedrijf is aangepast.

Over onze IT-beveiliging

Om u te beschermen tegen de vele risico’s, waar u dagelijks aan wordt blootgesteld, zijn onze securityprofessionals altijd voor u in de weer.

Doordat ze op tijd beveiligingsrisico’s zorgvuldig identificeren kunnen ze kijken naar innovatieve oplossingen. Door onze kennis, creatieve ideeën en technologische mogelijkheden leveren we oplossingen die bij uw bedrijf passen. Bij het leveren van deze oplossingen wordt er altijd gelet op de risico’s, kosten en gebruiksgemak. Zo krijgt u gegarandeerd een service waar u echt iets aan heeft.

Grip op IT biedt een uitgebreid pakket aan om uw IT beveiliging te optimaliseren. Deze diensten variëren van levering, ontwerp en implementatie tot hosten en outsourcing van security. Wij zetten ons elke dag in om uw bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen, kwetsbaarheden datalekken en zorgen er voor dat deze worden voorkomen.

Meer weten over IT beveiliging?

Wilt u graag meer weten over IT-beveiliging? Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

    WIJ REGELEN UW IT BEVEILIGING

    Neem contact met ons op.

    085 – 064 57 24 info@gripopit.nl ma-vr 8:30 - 17:30