IT-beveiliging ook wel IT security genoemd

de beste IT-beveiligingsoplossingen en -diensten

It beveiliging is ontzettend belangrijk. Bij Grip op IT nemen wij geen genoegen met een goede IT-infrastructuur. Wij voorzien uw bedrijf daarnaast ook van de beste IT-beveiligingsoplossingen en -diensten. Met onze expertise in IT-beveiliging voorkomen wij cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. Dankzij onze jarenlange ervaring lossen onze security professionals elke dag complexe ICT-vraagstukken op om uw IT-security op orde te houden.
Wilt u uw IT-beveiliging tot in de puntjes geregeld hebben?
Vraag vrijblijvend een beveiligingsscan aan!

it-beveiliging

Veilig werken met onze IT-security

Elke dag lopen u en uw medewerkers onbewust risico’s als u online werkt. Met de workspacebeveiliging van Grip op IT vermindert u deze risico’s tot een minimum. Zo kunt u onbezorgd uw gebruikersapparaten dagelijks inzetten en contact hebben met uw klanten en partners, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over cybersecurity.

Ook het gebruik van applicaties, dat vaak een zwak punt is in IT-beveiliging, kunt u onbezorgd voortzetten. Met onze IT-security beschermen wij uw webapplicaties tegen cyberaanvallen en wordt de beschikbaarheid van en de toegang tot al uw data gewaarborgd.

Uw IT-beveiliging op maat

Het gebruik van IT is niet zonder gevaar. U en iedereen binnen uw bedrijf gebruikt uw IT-infrastructuur dagelijks om (gevoelige) informatie te verwerken. Om op de juiste manier met data om te gaan, is hier wet- en regelgeving voor opgesteld die de veiligheid van IT gebruik waarborgt.

Grip op IT helpt u de risico’s die u loopt in kaart te brengen en de wet- en regelgeving te vertalen in een beleid dat aansluit op de workflow van uw organisatie. Onze experts in IT-beveiliging kijken en denken met u mee over deze vraagstukken en creëren IT-security die volledig op uw bedrijf is aangepast.

Waarom u IT security nodig heeft

U vraagt zich misschien af waarom en wanneer u IT security nodig heeft. Als u bij een bedrijf werkzaam bent dat veel gebruik maakt van computers, tablets, apps en de cloud is het zeer raadzaam om IT security in te schakelen. De digitale wereld van nu is niet meer weg te denken en levert ons veel voordelen op. Aan de andere kant is niet alleen de digitale wereld slimmer geworden, ook hackers worden slimmer en andere cyber security risico’s nemen steeds meer toe. Daarnaast is het binnen een bedrijf belangrijk om bepaalde gegevens zoals die van werknemers en klanten goed te beveiligen.

Alle digitale toepassingen van nu zijn er om zaken makkelijker en efficiënter te laten verlopen, maar aan de andere kant worden bedrijven op deze manier kwetsbaar voor risico’s. Wanneer een bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminaliteit, datadiefstal of datalekken kan het volgende gebeuren:

  • Gevoelige en persoonlijke gegevens liggen op straat
  • Negatieve financiële gevolgen voor bedrijven
  • Veel geld nodig om alles weer te herstellen
  • Schade aan reputatie

IT-beveiliging uitbesteden

Het uitbesteden van IT-beveiliging is iets wat tegenwoordig veel gebeurt. Het gebeurt de laatste jaren steeds vaker, omdat het veel voordelen biedt. U zou uw It beveiliging zelf kunnen regelen, maar dan moet u volledig op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van IT voor de beste bescherming. Bij IT-beveiliging uitbesteden hoeft u zich hier geen zorgen om te maken en laat u dit over aan de experts van Grip op IT.

Wij zijn gespecialiseerd in IT-beveiliging en zorgen ervoor dat u veilig op uw digitale apparaten kunt blijven werken. Als u kiest om IT-beveiliging uit te besteden legt u de beveiliging in handen van specialisten die volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT security. Daarnaast houdt u meer tijd over voor andere zaken en bent u er zeker van dat u uitstekende bescherming heeft.

Over onze IT-beveiliging

Om u te beschermen tegen de vele risico’s, waar u dagelijks aan wordt blootgesteld, zijn onze securityprofessionals altijd voor u in de weer. Andere diensten die wij aanbieden zijn:

Telecom

IT dienstverlening

Problemen met IT-systemen

Als u met een IT-systeem werkt heeft u wellicht wel eens gehoord over de risico’s. Er gaan veel verhalen rond als: ‘als er brand is, dan is het hele IT-systeem verloren’ en ‘geen enkel IT-systeem kan op tegen een natuurramp’, terwijl dit de minst voorkomende redenen zijn voor het niet meer functioneren van een IT-systeem. Wat hier eventueel wél een risico voor is, is het slecht functioneren van hardware of software. Vaak gebeurt dit als gevolg van slecht beheer. Het is daarom belangrijk om altijd een goede IT-specialist in te schakelen.

Let op malware

Malware staat in het teken van ransomware en virussen. Iets waar u ver weg van wilt blijven. Cybercriminelen proberen soms gegevens van bedrijven te stelen, wat ernstige gevolgen kan hebben. Dit komt steeds vaker voor en cybercriminelen gaan steeds geraffineerder te werk. Om dit te voorkomen, is er een oplossing: cybersecurity inschakelen.

Overige risico’s

De hierboven genoemde risico’s zijn wel de meest voorkomende IT risico’s (tenzij u bij de juiste aanbieder IT-diensten afneemt). Overige risico’s kunnen ontstaan in de vorm van een calamiteit of overmacht. Dan hebben we het bijvoorbeeld over brand, overstromingen of een storm. Deze calamiteiten komen weinig voor, maar als het belangrijk is dat uw bedrijf altijd online is, dan is een cloud werkplek misschien iets voor u.

Doordat ze op tijd beveiligingsrisico’s zorgvuldig identificeren kunnen ze kijken naar innovatieve oplossingen. Door onze kennis, creatieve ideeën en technologische mogelijkheden leveren we oplossingen die bij uw bedrijf passen. Bij het leveren van deze oplossingen wordt er altijd gelet op de risico’s, kosten en gebruiksgemak. Zo krijgt u gegarandeerd een service waar u echt iets aan heeft.

Grip op IT biedt een uitgebreid pakket aan om uw IT beveiliging te optimaliseren. Deze diensten variëren van levering, ontwerp en implementatie tot hosten en outsourcing van cybersecurity. Wij zetten ons elke dag in om uw bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen, kwetsbaarheden datalekken en zorgen er voor dat deze worden voorkomen.

IT beveiliging Toon faq's

Meer weten over IT security?

Wilt u graag meer weten over IT-security? Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Andere diensten die wij aanbieden zijn: ICT beheer, ICT netwerk, ICT monitoring, ICT inrichting, Cloudwerkplek, Telecom en diverse IT diensten.

    WIJ REGELEN UW IT BEVEILIGING

    Neem contact met ons op.

    085 – 064 57 24 info@gripopit.nl ma-vr 8:30 - 17:30