Duurzame infrastructuurWereldwijde connectiviteitISO gecertificeerdDatacenter van enterprise niveau

Telecom

Altijd bereikbaar met betrouwbare telecom

U wilt internet, telefonie én internet implementeren, en het liefst laat u dit allemaal door hetzelfde bedrijf doen. Gewoon, omdat dat overzichtelijk is en u altijd weet bij wie u moet zijn bij problemen of vragen. Omdat het ene bedrijf de prio bij internet stelt en het andere bedrijf bij uitstekende telefonie, bieden we telecom pakketten op maat aan.

Ontdek uw persoonlijke telecom pakket

Telecom: dit houdt het in

De eerste associatie die u bij telecom services heeft is waarschijnlijk de telefoon, oftewel bellen. Maar wist u dat ook internet, radio en televisie onder telecom services vallen? Als u werkzaam bent bij een bedrijf kunt u zich geen dag zonder internet voorstellen, maar ook de telefoon moet werken. Hoewel de kans groot is dat u zelf geen gebruik meer maakt van een vaste telefoon, moet uw bedrijf altijd bereikbaar blijven voor (potentiële) klanten. U begrijpt ook: geen of slechtwerkend internet of telefonie betekent dat u minder efficiënt kunt werken. Met deze telecom services van Grip op IT werkt u pas écht efficiënt:

 • Een uitstekende internetverbinding zonder haperingen.
 • Een goede telefoonverbinding zodat u altijd bereikbaar bent.
 • Ontvangst voor televisie.

Telecom services van Grip op IT: hier kunt u uit kiezen

U bent verschillende telecom aanbieders met elkaar aan het vergelijken en wilt weten welke het best bij uw bedrijf past. Fungeert u als mkb-bedrijf en heeft u specifieke wensen betreft zakelijke telefonie en zakelijk internet? Dan past een samenwerking met Grip op IT bij u. Dit zijn (onder andere) de telecom services die we aanbieden:

Wilt u meer weten over de inhoud van onze telecomdiensten? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we uw wensen en kijken we of we een op maat gemaakt pakket kunnen aanbieden, zodat u het maximale uit uw telecom kunt halen.

Efficiënt werken met zakelijke telefonie & zakelijk internet

Runt u een onderneming, dan moet u altijd bereikbaar zijn. Zakelijke telefonie en zakelijk internet zijn voor u onmisbaar; stelt u zich voor dat klanten u keer op keer niet kunnen bereiken en daarom vinden dat u slechte service biedt: dat wilt u niet. U wilt niet alleen dat uw klanten u kunnen bereiken, maar ook dat u tussentijds kunt schakelen met uw collega’s. Wel zo fijn, soepele communicatie, toch? Van uitgebreide telefooncentrale tot een klein (thuis)kantoor: bij Grip op IT kunt u aankloppen voor uitstekend werkende telecom.

De voordelen van telecom services

Het grootste voordeel van telecom services is dat alles gewoon werkt. Altijd goedwerkende zakelijke telefonie en goedwerkend zakelijk internet. En storingen of problemen bij de telecom service van Grip op IT? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Niet alleen is de kans op storingen bij onze telecom service bijzonder klein, u krijgt ook direct hulp van een van onze ICT beheerders. Even de voordelen van onze telecom op een rijtje:

 • Snel en goed werkende telecom: daar kunt u van op aan.
 • Altijd snel contact met een IT specialist als u vragen heeft.
 • Telecom service op maat: omdat ieder bedrijf anders is.

Grip op IT: uw betrouwbare ICT specialist

De telecom binnen uw bedrijf laat u niet direct door de eerste beste ICT specialist uitvoeren. Logisch, want u wil dat de telecom service van uw bedrijf in goede handen is. Wij zijn Grip op IT, uw betrouwbare ICT specialist. We zijn thuis in diverse ICT-oplossingen én uiteraard ook in telecom. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van ICT, IT, telecom, cybersecurity en meer. Diverse bedrijven in verschillende branches hebben we al bijgestaan en voorzien van goed functionerende IT en ICT-apparatuur. Bent u de volgende die we kunnen helpen?

Telecom Toon faq's
Welke providers zijn zakelijk?
Tegenwoordig zijn er steeds meer providers die ook zakelijk internet aanbieden. De grootste aanbieders zijn:
 • KPN zakelijk
 • Ziggo Zakelijk
 • T-Mobile zakelijk
Wat is het goedkoopste internet abonnement?
Om te achterhalen wat het goedkoopste internetabonnement van dit moment is kun je verschillende providers met elkaar te vergelijken. Gelukkig voor jou zijn er een hoop vergelijkingswebsite waar je de maandelijkse kosten eenvoudig naast elkaar kunt leggen. De maandelijkse prijs is daarnaast afhankelijk van de snelheid en het bereik van je internet. Je wil op de zaak misschien overal op kantoor een ijzersterk Wi-Fi-signaal hebben. Thuis maakt je dat wellicht wat minder uit. Op de zaak wil je niet uren wachten tot een webpagina is geladen, maar ook thuis kan traag internet veel irritaties opwekken. Hoe sneller het internet is, hoe meer je per maand betaald. Het goedkoopste internet abonnement vind je op dit moment bij YouFone.
Wat kost zakelijk internet?
De kosten voor zakelijk internet verschillen per provider. Er zijn meerdere websites waar je de gemiddelde kosten voor zakelijk internet per maand van verschillende providers kunt vergelijken. Zo kun jij voor jezelf de kosten met elkaar vergelijken. Gemiddeld kost zakelijk internet tussen de €40 en €50 per maand. Neem contact op voor meer informatie
Wat doet een telecom?
Een telecombedrijf is vaak een aanbieder van mobiele telefoons, vaste telefoons en internet. Daarnaast bestaat de telecombranche ook uit televisie, radio en dus het internet. Dus wat doet telecom eigenlijk? Telecom transporteert data zonder iets fysiek te verplaatsen. Het versturen van een brief valt hier dus niet onder. Het is communiceren over grote afstand. ‘Téle’ betekent dan ook ‘ver’ in het Latijns en ‘communicare’ staat voor ‘mededelen’. Telecom werkte voorheen met datakabels, maar op dit moment worden steeds meer communicatiemiddelen draadloos. Denk bijvoorbeeld aan draadloos internet en het bellen met een smartphone.

Betrouwbare telecom op maat nodig? Neem contact op!

Betrouwbare telecom die volledig naar wens is samengesteld, dat krijgt u bij Grip op IT. Wij staan als telecombedrijf steeds voor u klaar: u bereikt ons gemakkelijk als u een vraag hebt.

  WIJ REGELEN UW TELECOM

  Neem contact met ons op.

  085 – 064 57 24 info@gripopit.nl ma-vr 8:30 - 17:30

  back up maken

  Back up maken

  Read more

  De belangrijkste trends van cybersecurity in 2021!

  Thuiswerken zorgt in 2021 voor de grootste problemen als het gaat om cybersecurity. Grip op IT merk dat verschuivingen naar de cloud en alles wat dat met zicht meebrengt voor veel uitdagingen zorgt voor de meeste MKB organisaties. Bent u op zoek naar een sparringpartner voor uw cybersecurity / IT-beveiliging neem lees dat dit artikel en / of neem contact met ons op.Read more

  datalek melden

  Datalek melden

  Read more

  multi factor authentication

  Multi factor authentication: wat betekent het?

  Read more

  veilig internetten tips

  Veilig internetten

  Read more

  Datalek voorkomen

  Wat is een datalek?

  Read more