Telecom

Altijd bereikbaar met betrouwbare telecom

U wilt internet, telefonie én internet implementeren, en het liefst laat u dit allemaal door hetzelfde bedrijf doen. Gewoon, omdat dat overzichtelijk is en u altijd weet bij wie u moet zijn bij problemen of vragen. Omdat het ene bedrijf de prio bij internet stelt en het andere bedrijf bij uitstekende telefonie, bieden we telecom pakketten op maat aan.Ontdek uw persoonlijke telecom pakket

Telecom: dit houdt het in

De eerste associatie die u bij telecom services heeft is waarschijnlijk de telefoon, oftewel bellen. Maar wist u dat ook internet, radio en televisie onder telecom services vallen? Als u werkzaam bent bij een bedrijf kunt u zich geen dag zonder internet voorstellen, maar ook de telefoon moet werken. Hoewel de kans groot is dat u zelf geen gebruik meer maakt van een vaste telefoon, moet uw bedrijf altijd bereikbaar blijven voor (potentiële) klanten. U begrijpt ook: geen of slechtwerkend internet of telefonie betekent dat u minder efficiënt kunt werken. Met deze telecom services van Grip op IT werkt u pas écht efficiënt:

 • Een uitstekende internetverbinding zonder haperingen.
 • Een goede telefoonverbinding zodat u altijd bereikbaar bent.
 • Ontvangst voor televisie.

Telecom services van Grip op IT: hier kunt u uit kiezen

U bent verschillende telecom aanbieders met elkaar aan het vergelijken en wilt weten welke het best bij uw bedrijf past. Fungeert u als mkb-bedrijf en heeft u specifieke wensen betreft zakelijke telefonie en zakelijk internet? Dan past een samenwerking met Grip op IT bij u. Dit zijn (onder andere) de telecom services die we aanbieden:

 • Telecom VoIP
 • Telecom cloud
 • Telecom VaMo

Wilt u meer weten over de inhoud van onze telecomdiensten? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we uw wensen en kijken we of we een op maat gemaakt pakket kunnen aanbieden, zodat u het maximale uit uw telecom kunt halen.

Efficiënt werken met zakelijke telefonie & zakelijk internet

Runt u een onderneming, dan moet u altijd bereikbaar zijn. Zakelijke telefonie en zakelijk internet zijn voor u onmisbaar; stelt u zich voor dat klanten u keer op keer niet kunnen bereiken en daarom vinden dat u slechte service biedt: dat wilt u niet. U wilt niet alleen dat uw klanten u kunnen bereiken, maar ook dat u tussentijds kunt schakelen met uw collega’s. Wel zo fijn, soepele communicatie, toch? Van uitgebreide telefooncentrale tot een klein (thuis)kantoor: bij Grip op IT kunt u aankloppen voor uitstekend werkende telecom.

De voordelen van telecom services

Het grootste voordeel van telecom services is dat alles gewoon werkt. Altijd goedwerkende zakelijke telefonie en goedwerkend zakelijk internet. En storingen of problemen bij de telecom service van Grip op IT? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Niet alleen is de kans op storingen bij onze telecom service bijzonder klein, u krijgt ook direct hulp van een van onze ICT beheerders. Even de voordelen van onze telecom op een rijtje:

 • Snel en goed werkende telecom: daar kunt u van op aan.
 • Altijd snel contact met een IT specialist als u vragen heeft.
 • Telecom service op maat: omdat ieder bedrijf anders is.

Grip op IT: uw betrouwbare ICT specialist

De telecom binnen uw bedrijf laat u niet direct door de eerste beste ICT specialist uitvoeren. Logisch, want u wil dat de telecom service van uw bedrijf in goede handen is. Wij zijn Grip op IT, uw betrouwbare ICT specialist. We zijn thuis in diverse ICT-oplossingen én uiteraard ook in telecom. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van ICT, IT, telecom, cybersecurity en meer. Diverse bedrijven in verschillende branches hebben we al bijgestaan en voorzien van goed functionerende IT en ICT-apparatuur. Bent u de volgende die we kunnen helpen?

Betrouwbare telecom op maat nodig? Neem contact op!

Betrouwbare telecom die volledig naar wens is samengesteld, dat krijgt u bij Grip op IT. Wij staan als telecombedrijf steeds voor u klaar: u bereikt ons gemakkelijk als u een vraag hebt.

  WIJ REGELEN UW TELECOM

  Neem contact met ons op.

  085 – 064 57 24 info@gripopit.nl ma-vr 8:30 - 17:30