Duurzame infrastructuurWereldwijde connectiviteitISO gecertificeerdDatacenter van enterprise niveau

VaMo

Vaste mobiele integratie

Wat is VaMo precies, hoe werkt het en waarom is het zo volledig voor zakelijke gebruikers? We beantwoorden al uw vragen over VaMo telefonie op deze pagina.

Ontdek uw persoonlijke VaMo pakket

Vast Mobiel Integratie

VaMo staat voor Vast Mobiel Integratie. Deze integratie zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon hetzelfde werkt als uw vaste toestel. Zo kunt u makkelijker doorverbinden met collega’s en kunt u de beller gewoon in de wacht zetten zoals u normaal ook zou doen als u achter uw bureau zou zitten. Daarnaast belt u vanaf uw telefoon met het bedrijfsnummer. Dit komt erg professioneel over op degene die u gaat bellen.

Hoe werkt VaMo?

Vast-mobiel integratie werkt met een speciale simkaart. Deze simkaart wordt gekoppeld aan uw eigen VoIP telefooncentrale. Weet u nu niet wat VoIP inhoudt? Klik dan vooral door naar: https://gripopit.nl/telecom/voip/. Op deze pagina vindt u alle informatie over VoIP verbindingen die handig is om te weten voor een vast mobiel integratie.

Uw speciale simkaart is verbonden met uw telefoonnetwerk en de telefooncentrale. Door die verbinding kunt u via uw mobiele toestel gebruik maken van alle functionaliteiten van een vast toestel.

Kenmerken van VaMo

Wanneer u gebruik maakt van VaMo heeft u dus eigenlijk geen vast toestel meer nodig. Het maakt ook niet uit welke mobiele telefoon u gebruikt. Het belangrijkst is dat u een geschikte simkaart aanschaft.

Dit zijn de eigenschappen van VaMo:

  • U belt met een bedrijfsnummer in plaats van uw 06-nummer. Dit geeft een mate van professionaliteit én zorgt voor meer privacy. Klanten of collega’s kunnen u na het telefoongesprek niet bereiken op uw privénummer.
  • U kunt makkelijker doorverbinden. U kunt een beller met één druk op de knop doorverbinden met een collega. Wel zo handig.
  • Collega’s zien wanneer u in gesprek bent. Dit is handig wanneer u niet gestoord wil worden in een gesprek. Een receptioniste kan direct zien wanneer u niet beschikbaar bent. Zo hoeft de receptioniste de beller niet naar u door te verbinden wanneer u het telefoontje niet kunt beantwoorden. Dit voorkomt teleurstellingen bij de beller in kwestie.
  • Al uw zakelijke telefoongesprekken kunnen redelijk eenvoudig worden opgenomen. U hoeft hier geen andere mobiele applicatie voor aan te schaffen.

Het grote voordeel van een vast mobiel integratie

Een groot voordeel van VaMo is de duidelijke scheiding tussen werk en privé. U kunt al uw zakelijke gesprekken wel op uw mobiele apparaat voeren, maar dat betekent niet dat u altijd bereikbaar bent. U kunt bij sommige telefoons schakelen tussen twee simkaarten. Tijdens het werk gebruikt u uw zakelijke simkaart, na het werk schakelt u eenvoudig over op uw privé-simkaart.

Daarnaast bent u zakelijk altijd bereikbaar. Wanneer u veel op locatie werkt en niet vaak achter uw bureau zit, bent u normaliter lastig te bereiken. Niet als u gebruik maakt van VaMo. De receptioniste van uw organisatie kan u op een werkdag gewoon benaderen. Of u nu onderweg bent of aan uw bureau zit te werken.

Ontdek VaMo bij Grip op IT

Wilt u een VaMo verbinding voor uw bedrijf? Vraag dan naar de telecom mogelijkheden bij Grip op IT. Wij werken volledig op maat en willen u bijstaan en adviseren tijdens het implementeren van VaMo in uw organisatie. Wilt u meer weten over de kosten bij Grip op IT? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Betrouwbare VaMo op maat nodig? Neem contact op!

Betrouwbare VaMo die volledig naar wens is samengesteld, dat krijgt u bij Grip op IT. Wij staan als telecombedrijf steeds voor u klaar: u bereikt ons gemakkelijk als u een vraag hebt.

    WIJ REGELEN UW TELECOM

    Neem contact met ons op.

    085 – 064 57 24 info@gripopit.nl ma-vr 8:30 - 17:30