Duurzame infrastructuurWereldwijde connectiviteitISO gecertificeerdDatacenter van enterprise niveau

Grip op IT

ICT-specialisten met passie voor het vak

Grip op IT bestaat uit jonge, innovatieve enthousiaste en bevlogen ICT-specialisten met passie voor het vak. Vol ondernemingslust. Wij zijn continu alert op innovaties die bedrijven beter laten presteren, dit doen wij door onze expertise uit large enterprise omgevingen te vertalen naar mogelijkheden voor het MKB. Nu en in de toekomst.

Contact met Grip op IT

IT-professionals

Ieder bedrijf is anders. Met een scala aan mogelijkheden op het gebied van cloudoplossingen, IT-security en projectbegeleiding door IT-professionals, kan het kiezen van de juiste vorm overweldigend zijn.

De juiste IT-partner

Werken in de cloud biedt flexibiliteit en continuïteit. Een goede IT-partner selecteert de meest passende oplossing en een zorgeloze overstap en implementatie. Zo helpt een IT-consultant ook met het treffen van maatregelen waaronder zorgen voor de juiste IT beveiliging en cybersecurity voor optimale privacy en beveiliging van persoons- en bedrijfsgegevens.

IT uitbesteden

IT uitbesteden en ICT uitbesteden op een betrouwbare en effectieve manier, zonder hoge kosten en alleen de beste service. Met een passende IT-oplossing voor iedere klant, op strategisch, technisch en financieel niveau, als resultaat. Grip op IT denkt mee, kijkt vooruit en selecteert producten en diensten op innovatie, kwaliteit en service.