Werken in de cloud

Online werken in de cloud:

U hebt overal toegang tot al uw gegevens, kunt gemakkelijk samenwerken en geeft de technische details en ingewikkeldheden gemakkelijk uit handen aan Grip op IT.
Wilt u meer weten over zorgeloos werken in de cloud?
Gratis advies? Neem contact op!

usp werken in de cloud

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wat de klanten van Grip Op IT gemeen hebben is dat wij altijd voor uitstekende ICT oplossingen die bij de wensen van het bedrijf aansluiten

Waarom werken in de cloud?

 • Altijd en overal werken
 • Iedereen werkt in dezelfde omgeving
 • De data van jouw bedrijf is veilig opgeslagen
 • Betrouwbaar systeem en nauwelijks uitval
 • Software is altijd up to date
 • 24/7 ondersteuning van een specialist

 

 

 

 

 

Wat is de cloud en wat is in de cloud werken?

‘Cloud’ is een afkorting voor ‘cloud computing’ en verwijst naar software, gegevens en services die online geplaatst en gehost worden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw gegevens online opslaan zodat u via verschillende computers bij dezelfde bestanden kunt komen. Dit is bijvoorbeeld handig als u als team aan een project werkt vanuit verschillende locaties, of zoals nu in de corona pandemie waarin het grootste gedeelte van de Nederlandse bedrijven hun medewerkers laten thuiswerken.

Het is echter belangrijk om te weten dat de cloud niet volledig virtueel is. Alle bestanden worden aan een bepaald apparaat gekoppeld, bijvoorbeeld een server. Deze server zorgt ervoor dat uw bestanden en gegevens altijd online te vinden zijn, waardoor u makkelijk toegang heeft tot alles wat u in deze cloud heeft gezet. De cloud bestaat dus eigenlijk uit een wereldwijde verzameling van servers en datacenters die er voor zorgen dat we kunnen werken in de cloud.

Het voordeel van de cloud die Grip op IT biedt, is dat deze volledig door ons is opgezet in Nederlandse datacenters en 24/7/365 wordt beheerd en gemonitord op verdachte omstandigheden.

Hoe veilig is werken in de cloud?

Grip op IT garandeert u een veilige opslag voor alle belangrijke gegevens. Door de jarenlange ervaring en kennis over werken in de cloud biedt Grip op IT u een veilige en stabiele cloudervaring. Niet alleen de veiligheid, maar ook de kwaliteit van de cloudservice is van het hoogste niveau. Zo is werken in de cloud niet storingsgevoelig en staan wij altijd paraat om u zo snel mogelijk te helpen bij mogelijke problemen.

Cloud diensten van Grip op IT

Grip op IT biedt u de volgende cloud diensten:

Werken in de cloud: de voordelen

Werken in de cloud is een service die de laatste jaren veel aan populariteit wint en dat is logisch. In de cloud werken heeft namelijk vele voordelen. De cloud dient in eerste instantie als een digitale opslagplaats voor alle bestanden, software en taken. Hier houden de mogelijke van werken in de cloud echter niet op. Wij hebben voor u de voordelen van werken in de cloud op een rij gezet:

Volledig op uw bedrijf aan te passen

Eén van de grootste voordelen van in de cloud werken is de flexibiliteit. Grip op IT biedt u de mogelijkheid om de cloud services volledig aan te passen aan uw bedrijf. Zo kunt u zelf aangegeven welke services u wilt gebruiken en hoeveel opslagruimte u nodig heeft. Ook hoeft u niet of minder te investeren in het onderhoud van eigen servers, software en/of hardware.

Geen zware hardware nodig

Om gebruik te maken van de cloud heeft u geen zware PC nodig en u hoeft dan ook niet bang te zijn dat uw huidige hardware niet sterk genoeg is. Ook heeft u geen noodservers nodig mocht er iets misgaan in het systeem en hoeft u zich geen zorgen te maken over back-ups.

 

Sneller en makkelijker werken door automatisering

Binnen de cloud kunnen ontzettend veel taken automatisch worden uitgevoerd. Softwarelicenties vernieuwen, updates bijwerken en het bijhouden van de beveiliging zijn allemaal taken die automatisch uitgevoerd kunnen worden als u in de cloud werkt

Overal online (samen)werken

Of u nou op het kantoor zit, thuis werkt of in de file staat. Met de cloud van Grip op IT maakt dit niet uit, want u heeft overal toegang tot alle belangrijke gegevens. Ook is het mogelijk om met elkaar te werken in de cloud met bijvoorbeeld Microsoft Teams en Office 365. Zo kunt u elkaars documenten aanpassen, verbeteren en/of opmerkingen plaatsen om zo de kwaliteit van het werk te verhogen.

Werken in de cloud met Grip op IT: Wij regelen alles voor u

Wilt u ook werken in de cloud? Grip op IT verzorgt het voor u.
Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken. Wij doen graag een voorstel voor een cloud oplossing op maat

  ONZE CLOUDDIENSTEN IETS VOOR U?

  Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

  085 – 064 57 24 info@gripopit.nl ma-vr 8:30 - 17:30

  it-beveiliging

  Uw cloud werkplek: waarom werken in de cloud een goed idee is

  Read more

  digitale transformatie

  Wat is digitale transformatie? En hoe begint u met digitale transformatie?

  Read more